Mbo

ROC A12 is een regionaal opleidingscentrum (ROC A12) voor 'doeners', met professionele voorzieningen met meer dan honderd mbo-opleidingen en ruim 6.000 studenten, in de regio Vallei en Gelderland-Midden. ROC A12 biedt de voordelen van een groot college én een prettige en vertrouwde sfeer door de kleinschalige scholen die ROC A12 onder zich heeft. De vestigingen bevinden zich in Ede, Arnhem, Veenendaal en Velp. Onder de paraplu van ROC A12 profiteren de locaties zich op eigen wijze, met een eigen naam.  

Mbo scholen van ROC A12

 • Logo Dulon

  Dulon College

  Op het Dulon College ben jij aan zet. Het draait om jouw talenten, toekomstplannen en leerdoelen. Er is er maar één die daarover gaat en dat ben jij zelf. Dus helpen wij jou om zelfstandig te leren, op je eigen niveau en aan je eigen doelen. Met moderne technologie en de persoonlijke aandacht van betrokken docenten. Gepersonaliseerd leren noemen we dat.

 • Astrum College logo

  Astrum College

  Het Astrum College maakt werk van jouw dromen en talenten. Maar ook van jouw twijfels als je er nog niet uit bent. En van jouw ideeën om ons onderwijs nog beter te maken. Onze school is niet te groot en niet te klein, zodat jij alle aandacht en begeleiding krijgt die je nodig hebt. Of dat nou een zetje in de rug is of juist extra uitdaging.

 • Technova College logo

  Technova College

  Het Technova College is een hypermoderne, mbo-school in Ede, waar alles draait om techniek en creativiteit. Gepassioneerde docenten en medewerkers leiden de studenten op tot technische en creatieve vakmensen. Zij verstaan straks een vak waar de maatschappij om vraagt.