Vo

De drie scholen van de Arentheem Scholengroep bieden eigentijds en ambitieus onderwijs, dat verder gaat dan een diploma. We vormen een betrokken leergemeenschap op een algemeen christelijke basis. We bereiden leerlingen voor op het vervolgonderwijs of op beroepsuitoefening. En op hun (wereld)burgerschap. Dat is onze missie. De Arentheem Scholengroep heeft, inclusief de stafdiensten, 345 medewerkers. Samen zetten zij zich in voor ongeveer 2850 leerlingen. We bieden kleinschalig onderwijs. Dat lukt, omdat we bestaan uit drie scholen. Elke school legt bij het uitvoeren van dit beleid zijn eigen accenten.

Vo scholen van de Arentheem Scholengroep

 • Titus Brandsma

  Titus Brandsma College

  Je kiest voor Titus Brandsma College omdat wij een veilige, kleinschalige en gestructureerde school zijn. De kwaliteit van ons onderwijs is hoog. Daarmee vergroot je de kans dat je in één keer je diploma haalt én kom je ook na onze school succesvol verder. Bovendien word je bij ons stap voor stap wereldwijs.

 • Thomas a Kempis College

  Thomas a Kempis College

  Op Thomas a Kempis College volg je havo, atheneum of gymnasium+ op een ondernemende manier. De kwaliteit van onze lessen is hoog. Je werkt met de docenten aan je kennis, je inzicht en je zelfvertrouwen.

 • Leerpark Arnhem

  Leerpark Arnhem

  Leerpark Presikhaaf is dé school voor modern beroepsonderwijs. Een veilige omgeving waar je je optimaal ontwikkelt. Onze school is toonaangevend in het werken naar onderwijsbehoefte. We halen hoge resultaten. Steeds met als uitgangspunt: leren door te doen. We houden in elke les en bij elke docent rekening met wat jij nodig hebt om goed te kunnen leren.

 • Het Perron

  Het Perron

  Het Perron is een school voor vmbo, praktijkonderwijs en mbo-niveau 2. Het Perron is dé school voor beroepsonderwijs in Veenendaal. Het Perron is gehuisvest in een nieuw, modern schoolgebouw met alle mogelijkheden om praktisch bezig te zijn.